Parkeerinformatie Schiphol

247 parking


Kortingscode

Er is helaas geen kortingscode beschikbaar op dit moment. Wil je weten wanneer die wel beschikbaar is? Schrijf je in op de nieuwsbrief en krijg ze automatisch binnen!


Adresgegevens

Kruisweg 641
2132 CJ Hoofddorp
Website


Ervaring en beoordeling over 247 parking
Reserveren: 5        Prijs/kwaliteit: 1        Service: 1        Algemeen: 1
Nooit meer met 247 Parking. 11 dagen in juni 2014 Heenweg alles goed, er stond iemand op ons te wachten en nam de auto in ontvangst (valet parking). Bij terugkomst in de ochtend, moesten we enige tijd wachten, toen er iemand (de eigenaar) met onze auto kwam, bleek dat een personeelslid de auto tegen een paal had gezet, de achterbumper hing op half elf en hij was flink gedeukt. Géén probleem zei de eigenaar, ze waren goed verzekerd en hij had de verzekering alles al doorgegeven. De auto is een leaseauto, eigendom van de Duitse firma waarvoor mijn man werkt. Na meerdere mails en telefoontjes is het resultaat nul!! Geen enkele medewerking van de eigenaar, hij liegt en doet niets. We hebben nu contact met de politie opgenomen, ook de Duitse verzekering gaat op onderzoek, zo nodig met advocaat. Wij vermoeden dat de auto onbeheerd ergens is afgesteld.
24-07-2014   |   P. Hanke   |   11 dagen
Reserveren: 8        Prijs/kwaliteit: 9        Service: 10        Algemeen: 10
Ik ben erg tevreden over de service door en bejegening van de medewerkers. Alles stipt op tijd. Zonder voorbehoud beveel ik jullie aan. Vriendelijke groet en graag tot een volgende keer.
13-03-2013   |   Jan de Vries   |   8 dagen
Reserveren: 10        Prijs/kwaliteit: 10        Service: 10        Algemeen: 5
In één woord: PERFECT !!! 's Nachts aangekomen op 18/1 om 3hr45 en ze stonden ons al op te wachten om ons naar luchthaven te brengen,zelfs geholpen met bagage.Gisteravond laat ons terug opgepikt na simpel telefoontje. Ik zal reclame maken in Belgie.
26-01-2013   |   PATRICK BYN   |   7 dagen
Reserveren: 10        Prijs/kwaliteit: 10        Service: 10        Algemeen: 10
Echt super service tegen een faire prijs. Wij reisden met onze dochter van 14 maanden en dan is dit echt een uitkomst vooral bij de terugreis (aankomst midden in de nacht). Top en een aanrader ook voor de zakelijke reiziger want dit scheelt toch weer minimaal 2*20 minuten.
07-01-2013   |   Pieter Goudriaan   |   7 dagen
Reserveren: 10        Prijs/kwaliteit: 10        Service: 10        Algemeen: 10
Afgelopen weekend voor de 1e keer gebruik gemaakt van de Valet parkeerservice van 24:7 parking, geboekt via Groupon deal. We zijn zeer tevreden over de service en de vriendelijkheid van het personeel. Heerlijk om je auto vertrouwd achter te kunnen laten, op reis te kunnen gaan en bij terugkomst weer gelijk over je auto te kunnen beschikken. Alles is perfect verlopen. Graag volgende keer weer!
27-11-2012   |   Else de Kraker   |   5 dagen
Reserveren: 10        Prijs/kwaliteit: 10        Service: 10        Algemeen: 10
Zeer goede service,vriendelijke en behulpzame personeel,erg gemakkelijk je hebt geen last van de drukte op schiphol,je wordt geholpen met de koffers,alles ging erg gemoedelijk,wij gaan hier zeker weer parkeren de volgende keer,bedankt voor alles en een groot compliment.
13-11-2012   |   H Boven   |   8 dagen
Reserveren: 9        Prijs/kwaliteit: 9        Service: 9        Algemeen: 9
prima service, midden in de nacht aankomen geen probleem, vriendelijk personeel, volgende keer weer 247
16-10-2012   |   Pim Hofland   |   9 dagen
Reserveren: 10        Prijs/kwaliteit: 10        Service: 10        Algemeen: 10
snel,vriedelijk en bovenal top service.ben vaker geweest bij parkings op schiphol,maar 247 is de beste.en de prijs is echt heel goed.top ga zo door 247 parking ik zal jullie in mijn vriedenkring aanbevelen.bedankt voor alles
03-10-2012   |   Hans   |   12 dagen
Reserveren: 9        Prijs/kwaliteit: 9        Service: 9        Algemeen: 9
Dit is de tweede maal dat we gebruik maken van het parkeren bij 24/7. De goede service en prijs/kwaliteit zijn doorslaggevend. Ook dit jaar weer super. We hadden onze rijbewijzen in de auto laten liggen en kregen daarom onze huurauto in valencia niet mee. Door de geweldige inzet en service van 24/7 is het toch gelukt om de rijbewijzen in spanje te krijgen zodat we onze huurauto meekregen. Geweldig en nogmaals bedankt.
19-09-2012   |   F. van Loon   |   12 dagen
Reserveren: 10        Prijs/kwaliteit: 8        Service: 10        Algemeen: 9
Geweldig!! was zo fijn om na een vermoeide reis meteen je auto in te stappen en meteen door te rijden naar huis.Volgend keer zal ik zeker weer gebruik maken van de Valetservice!!! en mijn kenissen ook super bedrijf
12-09-2012   |   Willem vermonden   |   15 dagen
Reserveren: 9        Prijs/kwaliteit: 9        Service: 9        Algemeen: 9
Geweldig!!Vond eng om mijn auto aan onbekenden over te laten maar was zo fijn om na een vermoeide reis meteen je auto in te stappen en meteen door te rijden naar huis.Volgend keer zal ik zeker weer gebruik maken van de Valetservice!!!
03-09-2012   |   Angela   |   8 dagen
Reserveren: 10        Prijs/kwaliteit: 10        Service: 10        Algemeen: 10
Prima valetservice. Zowel halen als brengen. Had zelf een foutje gemaakt met het doorgeven van de terugkomstdag. Werd terplekke (midden in de nacht!!!) geregeld. Auto was in know time op schiphol bij Sheraton. Alsof er niets aan de hand was. Aanrader dus.
05-08-2012   |   Kurt van Dueren   |   15 dagen
Reserveren: 8        Prijs/kwaliteit: 9        Service: 9        Algemeen: 8
Alles liep bij ons vlekkeloos (combi parking), mijn dure BMW hebben ze goed opgepast door deze in een aparte box te plaatsen. Was wel een beetje angstig in het begin maar vriendelijk team die hun strepen al bij de concurrent hadden verdiend en die nu voor hun zelf zijn begonnen.Let wel deze beoordeling is van juli 2011 dus niet het meest recent
25-07-2012   |   Wim   |   15 dagen
Reserveren: 10        Prijs/kwaliteit: 10        Service: 8        Algemeen: 8
In 2011 van 27-7 tm 4-8 via 247parking geparkeerd (shuttleservice). Dit was prima geregeld. Heenweg circa 15 minuten wachten. Terugweg stond de bus al op ons te wachten. Wij raden ze aan.
21-07-2012   |   Jarno   |   9 dagen
Reserveren: 6        Prijs/kwaliteit: 2        Service: 1        Algemeen: 1
Reserveren ging goed. Ophalen prima. Bij terugkomst moesten we erg lang wachten. Het was niet druk op Schiphol. Mevrouw die de auto bracht was er gehaast. Ze moest direct weg, Wij constateerden beschadigingen aan de auto. Direct gebeld met 247 parking, moesten maar foto's maken en mailen. We zijn ruim 3 weken verder en hebben nog geen enkele reactie ontvangen van ze. Dit is echt geen reclame.
26-06-2012   |   Kris   |   7 dagen
Reserveren: 8        Prijs/kwaliteit: 8        Service: 8        Algemeen: 8
Via groupon een voucher geboekt,We waren geweldig geholpen, dit was onze 1e keer. we waren op schiphol voor ons vertrek en hun waren op ons aan het wachten, we vulden samen de papieren in en we konden naar onze vakantie, we kwamen terug van onze vakantie en ik belde ze op en ze wisten gelijk wie we waren en vroegen of we de koffers al hadden we kwamen buiten bij het Sheraton hotel met onze koffers, de medewerken kwam net met de auto aanrijden, hij stelde zich voor en zette onze koffers in de auto, hij wenste ons een fijne terug reis. Dus al bij al een geweldige service. Ps mijn vrouw was vooraf erg huiverig, maar bij thuiskomst niets als lof over de gang van zaken. Als het aan mij ligt doen we dit volgend jaar weer.
21-06-2012   |   A. Muns   |   8 dagen
Reserveren: 9        Prijs/kwaliteit: 9        Service: 10        Algemeen: 9
Zeer goede service had VIP pakket via Toerkoop geboekt Valeparking. Op Schiphol nog geen 10 min. hoeven wachten papieren invullen en gaan naar de Gate. Werd bij terugkomst al gebeld waar ik was liep net vliegtuig uit en belde bij de kofferband meneer u auto staat buiten bij Sheraton. Hier ook prima geholpen dus een dikke p[luim voor de service en Michel Overmars nog bedankt voor het perfect oplossen van het misverstand met Toerkoop HULDE volgende keer weer 247 PARKING.
12-06-2012   |   R Schenk   |   9 dagen
Reserveren: 6        Prijs/kwaliteit: 6        Service: 4        Algemeen: 5
Jammer dat men aangeeft dat ze je auto ook weer terugbrengen op de plaats waar je aankomt. In praktijk bleek dit niet de realiteit. Na terugkomst op Schiphol had men zich kennelijk vergist in onze datum van terugkomst. Onze auto stond 15! km verderop in Aalsmeer o.i.d. We konden meerijden in het busje, waarna we bij onze auto werden afgezet. Niet volgens gemaakt afspraak dus. Niet geheel onverwacht zaten we met een ander stel in de bus, welke toevalligerwijs hetzelfde was overkomen. Hierdoor neig is te zeggen dat er van een misverstand geen sprake was, maar men dit kennelijk vaker doet (is ook stukken efficiënter en voordeliger). Adverteer dan alleen niet met retourservice!!
31-05-2012   |   Ronda   |   5 dagen
Reserveren: 8        Prijs/kwaliteit: 8        Service: 9        Algemeen: 8
Via Groupon een voucher geboekt. Voor de eerste keer kennis gemaakt met 24/7 parking. De ervaring was erg goed, ondanks het feit dat we zeer goedkoop parkeerden. We hebben de auto tot op het parkeerterrein gebracht waarna we geholpen werden met de koffers en bij Schiphol afgezet werden. Daar werd nog een keer uitgelegd hoe het zou werken bij terugkomst en precies waar onze auto naartoe gebracht zou worden. Bij terugkomst werden wij al gebeld.Er werd afgesproken dat de auto over een half uur voor de hoofdingang van het Sheraton hotel afgeleverd zou worden. Ook hier werden we geholpen met onze koffers. Top service, vriendelijk personeel, goede deal. Wij zullen zekere weer gebruik maken van 24/7 als we van Schiphol vliegen.
21-05-2012   |   Joyce   |   4 dagen
Reserveren: 8        Prijs/kwaliteit: 2        Service: 2        Algemeen: 4
Bij terugkomst hebben wij 45 minuten moeten wachten op onze auto. Aanvankelijk werd ons verteld dat dit 20/25 minuten zou zijn. Zo heeft valid parking geen toegevoegde waarde en kan gemakkelijker en goedkoper gebruik worden gemaakt van een shuttle service !
21-05-2012   |   Mw. Roemer   |   8 dagen
Reserveren: 10        Prijs/kwaliteit: 10        Service: 10        Algemeen: 10
Best spannend de eerste keer je auto aan iemand anders meegeven! Wij hebben het net gedaan. Op schiphol aangekomen kwam de meneer van 247 parking al snel aangereden en bij terugkomst stond de auto al klaar op de afgesproken plaats. We zijn heel tevreden en gaan hier de volgende keer absoluut weer gebruik van maken. Top service.
05-05-2012   |   Alice   |   8 dagen
Reserveren: 7        Prijs/kwaliteit: 2        Service: 2        Algemeen: 3
Ronduit slecht, zeer teleurstellend 1 uur (na ons telefoontje bij de baggage) in de kou moeten wachten voordat onze auto werd afgeleverd. Hiervoor reserveer je niet. Met de taxi waren we al lang thuis geweest!
05-05-2012   |   Giessen   |   7 dagen
Reserveren: 10        Prijs/kwaliteit: 10        Service: 10        Algemeen: 10
In een woord geweldig. We waren erg onder de indruk van de 'standaard' service: de shuttle bracht ons razendsnel naar Schiphol en haalde ons een week later midden in de nacht keurig netjes weer op, zoals afgesproken. Eenmaal terug bij de auto bleek dat we een lekke band hadden gehad, die men voor ons had laten repareren, zodat we niet voor een onaangename verrassing kwamen te staan! Alsof dat al niet bijzonder genoeg was is 247 parking ons daarna ook nog komen assisteren bij de pech waarmee we onderweg naar huis te kampen kregen. Kortom, een absolute aanrader (ook zonder lekke band)!
01-05-2012   |   Allert Schallenberg   |   7 dagen
Reserveren: 7        Prijs/kwaliteit: 1        Service: 1        Algemeen: 2
Reserveren ging goed. Was overzichtelijk. Service was slecht, hielden zich niet aan gemaakte afspraken, het duurde bij aankomst op schiphol erg lang voordat ze er waren. Is niet erg als dit duidelijk wordt gecommuniceerd, maar dit was niet het geval. Telkens als we ze belde kregen we een antwoord van; we zijn er bijna. Gaan volgende keer naar een ander, ook al was het via groupon erg goedkoop. Betaal in het vervolg liever wat meer voor een betere service.
30-04-2012   |   Denise   |   5 dagen
Reserveren: 5        Prijs/kwaliteit: 10        Service: 5        Algemeen: 8
I.v.m. familieomstandigheden kon onze vakantie op het laatste moment niet doorgaan. Vervelend natuurlijk, maar nadat ik had gemeld dat de parkeerservice ook niet doorging is het complete bedrag teruggestort. Ik moest er wel even op wachten, maar het is uiteindelijk keurig gestort. Erg klantvriendelijk!
27-04-2012   |   L.Reniers   |   8 dagen
Reserveren: 9        Prijs/kwaliteit: 9        Service: 9        Algemeen: 9
Voor de eerste keer gebruik gemaakt van jullie service via de Groupon-actie. Prima geregeld alles ging volgens afspraak. Hulde. Tot een volgende keer.
21-04-2012   |   Henk Lodder   |   4 dagen
Reserveren: 9        Prijs/kwaliteit: 2        Service: 2        Algemeen: 2
Voor de derde keer wilde wij gebruik maken van de parkeerservice. echter ging er deze keer iets mis. wij hadden ervoor gekozen om de shuttle service te nemen, omdat wij liever niet wilde dat er vreemde in de auto zouden rijden. onderweg hebben we gebeld dat we eraan kwamen, en stonden dus op de afgesproken tijd voor de hekken te wachten. na 15 min hebben we nog maar een keer gebeld, nu was het antwoord ow we staan op schiphol op jullie te wachten want we dachten dat jullie voor de valet service hadden gekozen. we konden of naar schiphol komen met de auto of we moesten nog even wachten en dan kwamen ze ons alsnog halen. maar wanneer je een vliegtuig moet halen en er bijna 45 min extra verspild worden zagen wij niet echt een optie in het blijven wachten en zijn we dus zelf naar schiphol gereden. daar aangekomen werd er gezegd dat hij verkeerd gekeken had. oke kan gebeuren maar erg vervelend voor ons. nu moet er dus alsnog iemand met onze auto rijden. wij kregen echter het gevoel dat het voor hun beter uitkwam. wel zei de medewerker dat hij bij terugkomst, ons met de afgesproken bus op zou ophalen. Ook dit was niet het geval bij terufkomst zagen we onze auto staan. De medewerker zei we hebben de auto meegenomen omdat het voor ons logistiek beter uitkwam. waarop wij zeiden dat dit niet de afspraak was, en ze ons op zn minst even op de hoogte hadden kunnen stellen via bv een sms. het antwoord van de medewerker was - nou dan rijden we hem toch weer lekker terug- Ik neem aan dat je zo niet met klanten omgaat. ook kregen we het antwoord dat andere mensen hier wel blij mee zijn, dat kan, maar wij niet en als we deze service wilden dan hadden we er zelf wel voor gekozen. conclusie houd je aan de afspraken die je maakt met de klant, en maak het niet makkelijker voor jezelf, haal anders de shuttle service eruit als je het niet waar kunt maken. en nog een tip klant is koning en verwacht niet een grote mond van een medewerker.
26-03-2012   |   S mol   |   4 dagen
Reserveren: 10        Prijs/kwaliteit: 10        Service: 10        Algemeen: 10
Voor de eerste keer van de parkeerservice gebruik gemaakt. In een woord gewoon super en alles uitgevoerd zoals ze beloven. Wij hadden gebruik gemaakt van combi parkeren. Om 02:30 aan de bagageband gebeld koffers op geladen en na een paar minuten kwam onze auto. Super gewoon. De volgende keer maken wij zeker weer gebruik van de service van 24/7 parking maar dan met valet parkeren. Lekker luxe op vakantie zonder met de koffers liggen te slepen.
25-03-2012   |   Emiel van Doren   |   9 dagen
Reserveren: 9        Prijs/kwaliteit: 9        Service: 9        Algemeen: 9
Inmiddels al vijf keer gebruikt, meestal voor korte reizen van 2 of 3 dagen. Superservice, vriendelijk en net personeel.
20-03-2012   |   Feico Mol   |   3 dagen
Reserveren: 8        Prijs/kwaliteit: 8        Service: 5        Algemeen: 3
jammer, dacht bij het wegbrengen, die onderscheiden zich van de rest. Bij het ophalen van de auto bleek er 23 kilometer mee gereden te zjn. Reden onbekend. Waarschijnlijk prive ritje ofzo. Nu maar weer een meer betrouwbaar adres zoeken dus. Ik zou gebeld worden, helaas niets gehoord. Ik geef het zelf wel door. het zou beter geweest zijn als er een briefje in de auto had gelegen met daarin een verklaring over de veranderde kilometerstand.
17-02-2012   |   Ruud   |   8 dagen
Reserveren: 10        Prijs/kwaliteit: 10        Service: 10        Algemeen: 10
Voor de eerste keer gebruik gemaakt van Valet Parkeren. Het liep gesmeerd. De werknemer stond ons al op te wachten bij vertrek en aankomst.Hij heeft ons geholpen met de koffers. Ik kan geen punt van enig kritiek aanvoeren. Top, volgende keer beslist weer.
29-12-2011   |   Zeldenrust   |   8 dagen
Reserveren: 9        Prijs/kwaliteit: 9        Service: 10        Algemeen: 9
Nu voor de derde keer gebruik gemaakt van 24/7. Uitstekend geregeld. Medewerkers zeer vriendelijk en punctueel (ook midden in de nacht!)
09-12-2011   |   Michel Kuijs   |   6 dagen
Reserveren: 10        Prijs/kwaliteit: 10        Service: 10        Algemeen: 10
Perfecte service. Keurig zoals afgesproken midden in de nacht stond de chauffeur te wachten alvorens ik gebeld gehad dat ik geland was. Werd zowel heen als terug geholpen met de koffers. De volgende keer zal ik zeker weer gebruik maken van deze service.
05-12-2011   |   Danielle van de Wal    |   9 dagen
Reserveren: 10        Prijs/kwaliteit: 10        Service: 10        Algemeen: 10
Prima service! Reserveren ging makkelijk, brengen en halen zonder wachttijd. De accu van onze auto was leeggelopen doordat er een lampje van de binnenverlichting was blijven branden, binnen 5 minuten overgestart en hoefden zelf niks te doen. Keurig geregeld allemaal, echt een aanrader!
30-11-2011   |   Fam. Stekelenburg   |   8 dagen
Reserveren: 9        Prijs/kwaliteit: 9        Service: 10        Algemeen: 9
Voor de eerste keer gebruik gemaakt van een parkeerservice. Vlak na Amsterdam hebben we volgens afspraak gebeld en aangekomen op de locatie (de oude nog) stond het busje op ons te wachten. Auto parkeren, koffers werden omgezet in het busje, en tekenen voor de km stand. Met 5 minuten waren we vertrokken richting Schiphol. Voordat wij de koffers op schiphol achteruit het busje hadden, stond Marco al klaar met 2 bagagekarretjes. Super goed geregeld. Op de terugreis even bellen bij de bagageband en instappen voor het sheraton. Door vertraagde koffers was het busje er eerder als wij, dus geen wachttijden. Het regende pijpestelen, maar wij konden direct gaan zitten en Marco zorgde dat de koffers in het busje kwamen. Weer terug op de locatie stond de auto al startklaar met de neus in de goede richting. Ook hier werden de koffers weer voor ons overgezet. Supergoede service, een week parkeren voor 47 euro. De volgende keer maken we zeker weer gebruik van 24/7 parking. Normaal regelden we alles met familie, maar dit bevalt stukken beter.
24-11-2011   |   Weggemans   |   8 dagen
Reserveren: 9        Prijs/kwaliteit: 10        Service: 10        Algemeen: 9
Nu 2 keer gereserveerd bij 247 parking. Goede service, vriendelijk personeel. Volgende keer gaan wij weer gebruik maken van 247 parking!
09-11-2011   |   Chantal Bosman   |   11 dagen
Reserveren: 9        Prijs/kwaliteit: 9        Service: 10        Algemeen: 9
Gewoon heel erg goed geregeld allemaal. Soepel en fijn.
23-10-2011   |   H.J. van de Vossenberg   |   8 dagen
Reserveren: 10        Prijs/kwaliteit: 10        Service: 10        Algemeen: 10
Net voor de derde keer gereserveerd voor de combi parking. De nieuwe locatie is nog dichterbij schiphol waardoor de tijd in het busje nog korter is. Terug komen en je auto bij de aankomsthal terug vinden is echt heerlijk!!! Super service en een echte aanrader voor iedereen.
23-10-2011   |   R. Florie   |   25 dagen
Reserveren: 9        Prijs/kwaliteit: 9        Service: 9        Algemeen: 9
Goed geregeld. Makkelijk te reserveren en afspraken worden keurig nagekomen. Voor herhaling vatbaar!
23-10-2011   |   E. Stempher   |   8 dagen
Reserveren: 10        Prijs/kwaliteit: 10        Service: 10        Algemeen: 10
voor de 2e keer geboekt bij 24/7 prima in orde. Nette ondernemers en niet duur. Komen zeker daar weer terug.
17-10-2011   |   Theu lammers   |   7 dagen
Reserveren: 9        Prijs/kwaliteit: 9        Service: 9        Algemeen: 9
Alles volgens afspraak gegaan, aardige en vriendelijk medewerkers; kortom, goede ervaring
17-10-2011   |   Jessica Rentenaar   |   12 dagen
Reserveren: 9        Prijs/kwaliteit: 9        Service: 9        Algemeen: 9
26-9 t/m 3-10 Voor het eerst gebruik gemaakt van 24/7 parking. Parkeren, wegbrengen en ophalen, prima! Vriendelijke chauffeurs!! Echt Super!! een aanrader! (wat we dan ook doorgeven aan fam. en vrienden) Bij een volgend keer komen we graag terug.
12-10-2011   |   Tjipke en Janny Joustra   |   8 dagen
Reserveren: 10        Prijs/kwaliteit: 10        Service: 10        Algemeen: 10
In 1 woord SUPER! Vroeger werden we door familie op Schiphol gebracht maar met 3 kinderen en koffers wordt dat toch lastig. Het is uitstekend bevallen en de maxicosi is meegegaan tot aan de vertrekhal en toen we terug kwamen stond hij al klaar in het busje. Vriendelijk en zeer behulpzaam personeel. Hier gaan we vaker reserveren!
06-10-2011   |   Familie Hobo   |   12 dagen
Reserveren: 8        Prijs/kwaliteit: 8        Service: 8        Algemeen: 8
Voor de 2e keer dit jaar aldaar gereserveerd en dat zegt al voldoende. Erg plezierig en wederom voor herhaling vatbaar.
04-10-2011   |   Paul Koopal   |   15 dagen
Reserveren: 9        Prijs/kwaliteit: 9        Service: 10        Algemeen: 9
Zeer persoonlijke benadering Belden al op na landing waar we konden staan Betrouwbare indruk door vakkundige en vriendelijk personeel en nog goedkoop ook.Een aanrader dus en niet verder zoeken.
03-10-2011   |    Fam.H.J de Jong    |   8 dagen
Reserveren: 9        Prijs/kwaliteit: 8        Service: 10        Algemeen: 8
Alles ging prima. Zeer vriendelijk en correct. Waren zo vriendelijk om even om te rijden en met ons naar de bloemist te gaan om een bloemetje te kopen. Bij eerdere andere schiphol parking die we hebben gedaan zijn ze de beste!!!
03-10-2011   |   Leo en anita   |   14 dagen
Reserveren: 10        Prijs/kwaliteit: 7        Service: 10        Algemeen: 10
Het was midden in de nacht even zoeken waar wij moesten zijn, dit had geloof ik te maken met wegwerkzaamheden. Wij werden echter direct telefonisch begeleid en bereikten daardoor vlot onze bestemming. Bij terugkomst hebben wij niet hoeven te wachten, een belletje en snel daarna stond het busje al klaar. Aardige en sympathieke chauffeurs. Kortom wij waren helemaal tevreden.
02-10-2011   |   Mejri   |   8 dagen
Reserveren: 9        Prijs/kwaliteit: 9        Service: 10        Algemeen: 9
De eerste keer maar zeker niet de laatste goed bereikbaar, goede service, klantgericht en goed geprijsd. Volgende keer weer. Een aanrader voor iedereen.
29-09-2011   |   M. Walter   |   11 dagen
Reserveren: 10        Prijs/kwaliteit: 10        Service: 10        Algemeen: 10
uiterst vriendelijk en perfecte service en alles volgens afspraak. ben zeeeeer tevreden en bij mn volgende vakantie bel ik wederom voor een afspraak.
29-09-2011   |   Beljaars Fred   |   9 dagen
Reserveren: 10        Prijs/kwaliteit: 10        Service: 10        Algemeen: 10
we kwamen 3 kwartier te vroeg en werden toch goed en snel geholpen, bij terugkomst slechts 5 minuten hoeven te wachten. een aanrader voor andere reizigers
29-09-2011   |   Hugo van stralendorff   |   14 dagen
Reserveren: 8        Prijs/kwaliteit: 4        Service: 6        Algemeen: 7
Locatie waar de auto gebracht moest worden stond niet duidelijk aangegeven en we moesten ca. 10-15 min wachten. Bij het ophalen wat onduidelijke informatie over locatie.
28-09-2011   |   Joop Derckx   |   7 dagen
Reserveren: 7        Prijs/kwaliteit: 7        Service: 8        Algemeen: 7
Was goed geregeld, zowel heen als terug. vriendelijke chauffeur. Aangezien wij veel reizen en de NS dalijk geen rechtstreekse trein meer naar Schiphol heeft, zullen we hier wellicht vaker gebruik van gaan maken.
27-09-2011   |   Joyce Wouters   |   14 dagen
Reserveren: 8        Prijs/kwaliteit: 8        Service: 9        Algemeen: 9
Zeer gedreven, klantgerichte en plezierige ondernemers! zou ik iedereen aanraden.
27-09-2011   |   R. steinbuch   |   8 dagen
Reserveren: 9        Prijs/kwaliteit: 9        Service: 9        Algemeen: 9
perfecte service.heel vriendelijk onthaal
26-09-2011   |   Simons schouterden   |   7 dagen
Reserveren: 10        Prijs/kwaliteit: 10        Service: 10        Algemeen: 10
Super, wat een service!! Absolute aanrader
26-09-2011   |   Jelle van der Wal   |   21 dagen
Reserveren: 9        Prijs/kwaliteit: 9        Service: 10        Algemeen: 9
We konden met 3 auto's en 14 personen naar de vertrekhal van Schiphol (valed )maar voor de prijs van parkeren op het parkeerterrein. Auto's werden netjes opgehaald, vriendelijke chauffeurs. Toen we terug kwamen stonden de auto's weer netjes klaar. Volgende keer doen we het zeker weer op deze manier. Ook het mailverkeer en telefonisch contact voorafgaand aan de vakantie is zeer netjes afgehandeld.
25-09-2011   |   Ida Metz   |   16 dagen
Reserveren: 10        Prijs/kwaliteit: 10        Service: 10        Algemeen: 10
service wegbrengen/ophalen uitermate goed en op tijd.
25-09-2011   |   Henk Kuijpers   |   14 dagen
Reserveren: 10        Prijs/kwaliteit: 10        Service: 10        Algemeen: 10
kort maar krachtig, GEWOONWEG TOP zullen zeker nog bij jullie boeken
25-09-2011   |   FAM. VERHOEVEN   |   16 dagen
Reserveren: 8        Prijs/kwaliteit: 8        Service: 8        Algemeen: 8
Heel enthousiast team. Betrouwbaar en als doel stelling op tijd en waar me kunnen service.Wel een aanrader is navigatie in de auto vooral in het donker zonder navigatie veel moeite om parking 247 te vinden.Prijs verhouding super.
24-09-2011   |   Familie Bouwman   |   11 dagen
Reserveren: 9        Prijs/kwaliteit: 9        Service: 9        Algemeen: 9
Service was goed! We kwamen aan er stond iemand klaar die ons meteen naar schiphol bracht. Bij aankomst weer in nerderland werden we meteen opgehaald en stond onze auto weer klaar vooraan het terrein. En de kosten vallen ook wel mee! echt een aanrader! wij gaan er vaker gebruik van maken!
24-09-2011   |   Sanne   |   9 dagen
Reserveren: 9        Prijs/kwaliteit: 9        Service: 9        Algemeen: 9
Voor de eerste maal op deze manier de auto geparkeerd. Toch even vreemd je autosleutels afgeven, maar het is zeer goed bevallen. Stonden bij vertrek en aankomst al op ons te wachten. Leuke enthousiaste mensen. Een aanrader als alternatief voor P3 parkeren. groet Rob en Toos.
24-09-2011   |   Rob en Toos   |   8 dagen
Reserveren: 10        Prijs/kwaliteit: 9        Service: 10        Algemeen: 10
Alles liep op rolletjes (parkeren, wegbrengen en ophalen) goed gevoel. Ook een vertraging van onze vlucht was geen probleem. Onze auto was naar een andere locatie gebracht ivm de verhuizing van het bedrijf (juli) prima parking dicht bij knooppunt snelwegen.
24-09-2011   |   Fam.Penders   |   13 dagen
Reserveren: 9        Prijs/kwaliteit: 8        Service: 9        Algemeen: 9
In de nacht, niet zo gemakkelijk te vinden!!! Maar..... Perfecte service, vriendelijk personeel. Zeker aan te bevelen. Volgende keer weer bij dit bedrijf!!
23-09-2011   |   P. Snoeren   |   10 dagen
Reserveren: 10        Prijs/kwaliteit: 9        Service: 10        Algemeen: 10
Eerste keer gebruik gemaakt van parkeren bij schiphol. Beter kon niet. Aardige mensen. Al aangeraden bij familie en vrienden.
23-09-2011   |   Fam. Gehlen   |   15 dagen
Reserveren: 10        Prijs/kwaliteit: 8        Service: 9        Algemeen: 9
prima, vriendelijk, niet lang hoeven wachten bij aankomst op Schiphol.
23-09-2011   |   T.merkelbach   |   8 dagen
Reserveren: 10        Prijs/kwaliteit: 9        Service: 9        Algemeen: 9
Voor het eerst gebruik gemaakt deze zomer van 24/7 parking prima service en stipt op tijd met afhalen op Schiphol, volgende boeking weer bij 24/7 , echt een aanrader. fam kikkert
23-09-2011   |   Fam.kikkert   |   18 dagen
Reserveren: 10        Prijs/kwaliteit: 10        Service: 10        Algemeen: 10
Alles was prima verzorgd!! Bij de volgende vakantie ga ik weer naar 247 Parking.
23-09-2011   |   Van Abeelen   |   8 dagen
Reserveren: 9        Prijs/kwaliteit: 9        Service: 10        Algemeen: 9
Maken binnenkort voor de 2e maal gebruik van hun diensten omdat het de eerste keer zo goed verlopen is. Zeer correcte behandeling en afhandeling. Heb al reclame gemaakt bij vrienden en kennis voor dit goede bedrijf.
23-09-2011   |   Fam. Blom   |   11 dagen
Reserveren: 8        Prijs/kwaliteit: 9        Service: 8        Algemeen: 8
Goed dat er concurrentie is. Houdt iedereen scherp en dat blijkt de prijs en de kwaliteit alleen maar ten goede te komen. Ondanks het nachtelijke uur van onze aankomst werden we plezierig ontvangen en keurig naar de vertrekhal gebracht. Een simpel telefoontje was voldoende om snel opgehaald te worden en over te stappen in onze eigen auto. Prima.
23-09-2011   |   H. Visser   |   14 dagen
Reserveren: 10        Prijs/kwaliteit: 8        Service: 7        Algemeen: 7
Moesten een kwartier wachten op Schiphol omdat er net een ander ritje tussen kwam maar de man deed erg z'n best! Jong bedrijf met net te weinig mensen nog, maar volgende keer gaan we weer met jullie want de wil is er absoluut en de gedrevenheid schattig...
23-09-2011   |   Anya   |   11 dagen
Reserveren: 9        Prijs/kwaliteit: 9        Service: 9        Algemeen: 9
heb nu 2x gebruik gemaakt van 247, prima op tijd gehaald/gebracht, hoef niet lang in de kou te staan buiten na een warme vakantie, vriendelijke medewerkers, tot nu toe toppie. kom binnenkort weer
23-09-2011   |   Jdoornbos   |   14 dagen
Reserveren: 9        Prijs/kwaliteit: 9        Service: 9        Algemeen: 9
Snelle reactie op een vraag per email. Op tijd afgeleverd en bij terugkomst stond de chauffeur ons al op te wachten. Erg aardige jongens die we alle succes wensen met hun bedrijf.
23-09-2011   |   Familie Hilhorst   |   9 dagen
Reserveren: 8        Prijs/kwaliteit: 7        Service: 8        Algemeen: 8
is weer even terug maar was prima ,service was goed we kregen de auto's netjes terug afgeleverd ,site was snel en duidelijk
22-09-2011   |   Jastremski   |   10 dagen
Reserveren: 9        Prijs/kwaliteit: 8        Service: 10        Algemeen: 9
Gemakkelijk en niet te duur is wel een beetje lastig te vinden s,nachts
22-09-2011   |   Jos nijboer   |   9 dagen
Reserveren: 8        Prijs/kwaliteit: 8        Service: 8        Algemeen: 8
goede prijs kwaliteit verhouding goede service
22-09-2011   |   Kempers   |   9 dagen
Reserveren: 8        Prijs/kwaliteit: 7        Service: 7        Algemeen: 7
prima, voor herhaling vatbaar
22-09-2011   |   D.Eijsberg   |   14 dagen
Reserveren: 9        Prijs/kwaliteit: 9        Service: 9        Algemeen: 9
Prima service. Goedkoop en snel bij schiphol (5 min). Busje stond op de terugweg ook binnen 5 min klaar, dus helemaal goed.
22-09-2011   |   Moniek   |   8 dagen
Reserveren: 8        Prijs/kwaliteit: 8        Service: 8        Algemeen: 8
Geen enkel probleem gehad.
22-09-2011   |   M. Gellen   |   11 dagen
Reserveren: 8        Prijs/kwaliteit: 9        Service: 10        Algemeen: 9
In het donker is de aankomst achterom aan de Aalsmeerderweg even verwarrend. Maar er werd al naar een nieuwe lokatie uitgekeken. Voor de rest niets dan lof. Leuk jong team welke super-klantgericht is. Zelfs excuses als er door wegwerkzaamheden iets langer omgereden moet worden. Beslist een aanrader voor iedereen die twijfelt uit de vele concurrenten in deze branche. Deze jongens redden het wel.
22-09-2011   |   C.B. van Oijen, Horn.   |   10 dagen
Reserveren: 9        Prijs/kwaliteit: 9        Service: 9        Algemeen: 9
Prima service ook midden in de nacht. Terugreis 3 uur vertraging, even bellen en busje staat klaar.
22-09-2011   |   Fam. Groenendijk   |   11 dagen
Reserveren: 10        Prijs/kwaliteit: 9        Service: 9        Algemeen: 9
Op het allerlaatste moment geboekt. Midden in de nacht auto afgegeven. Ik zat bijna bij de buren, maar het ging toch nog goed. 1 Belletje bij aankomst terugreis en geen minuut gewacht na de koffers te hebben opgehaald. Binnen 5 minuten bij de auto. Die intussen wat dichterbij is gezet. Nette mensen die een je een zorg minder geven. En de prijs. Ja, ik heb behoorlijk rond gekeken en vond hun de beste prijs-naar-kwaliteit bieden. Anderen zijn misschien nog goedkoper, maar dan moet je wel minstens 2 weken vooraf boeken. Nette en prompte service. Daar hou ik zo van. Vooral zo doorgaan mannen.
22-09-2011   |   Rob van Kouwen   |   14 dagen
Reserveren: 9        Prijs/kwaliteit: 10        Service: 10        Algemeen: 10
Hele goede service en klantvriendelijkheid van het personeel. De chauffeur stond bij de terugreis al op ons te wachten op Schiphol. Alles perfect geregeld en keurig op tijd. Voor herhaling vatbaar!!
22-09-2011   |   W. Feitsma en A. Walinga   |   10 dagen
Reserveren: 9        Prijs/kwaliteit: 9        Service: 10        Algemeen: 9
Top, Je krijgt onderweg al een telefoontje zodat zij op tijd aanwezig waren bij het bedrijf, maar we konden het niet vinden. Dan loodsen ze je toch gewoon via de mobiel naar hun bedrijf. Goed georganiseerd. Prettige mensen. Aanrader!
22-09-2011   |   Janssen   |   11 dagen
Reserveren: 10        Prijs/kwaliteit: 10        Service: 10        Algemeen: 10
Alles is helemaal zo als het hoort, niets op te merken aan de prijs/kwaliteit verhouding en altijd gezellig, ook 's nachts! Helemaal goed en ga zo door!
22-09-2011   |   Jan Lupker   |   20 dagen
Reserveren: 10        Prijs/kwaliteit: 9        Service: 10        Algemeen: 9
Via Tom Tom 's nachts goed te vinden. Wel aan te bevelen. Reservering, service prima. Voor herhaling vatbaar.
22-09-2011   |   Juil   |   8 dagen
Reserveren: 10        Prijs/kwaliteit: 8        Service: 10        Algemeen: 10
Dit jaar 2x gebruik gemaakt van de mogelijkheden bij 24/7 parking. De eerste keer met het busje, de 2e keer Valet Parking. Super gemotiveerde en vriendelijke groep "jonge honden" Mannen ga zo door, ik ben klant voor het leven bij jullie geworden.
22-09-2011   |   J Schonhage   |   5 dagen
Reserveren: 8        Prijs/kwaliteit: 8        Service: 10        Algemeen: 9
Goede en vriendelijke service, supersnel op Schiphol, een aanrader!
22-09-2011   |   Fam. Roestenberg   |   10 dagen
Reserveren: 1        Prijs/kwaliteit: 9        Service: 9        Algemeen: 9
Prima service, aardige mensen. Kan niet anders zeggen.
22-09-2011   |   Carina Moes   |   12 dagen
Reserveren: 5        Prijs/kwaliteit: 5        Service: 5        Algemeen: 5
Uitstekende afhandeling en vriendelijke benadering. De volgende keer zou ik het weer zo doen.
22-09-2011   |   Frits Overbeek   |   7 dagen
Reserveren: 8        Prijs/kwaliteit: 8        Service: 9        Algemeen: 9
Prima service en nette aardige jongens. Ik had wat vertraging, maar jongen stond netjes te wachten met mijn auto. Volgende keer ga ik hier weer. Prima indruk!
22-09-2011   |   Martijn   |   12 dagen
Reserveren: 10        Prijs/kwaliteit: 10        Service: 10        Algemeen: 10
waren zeer te vreden, enkel het vinden was wat moeilijk, mischien toch op de straat een pijl of bord zetten, maar jullie belden zelf om te vragen of we het vonden, dus zeer positief. als we nog naar Schiphol gaan, komen we zeker terug
22-09-2011   |   Struyf rudy   |   16 dagen
Reserveren: 5        Prijs/kwaliteit: 5        Service: 5        Algemeen: 5
Wij zijn zeeeeeeeeer tevreden en zullen zeker de volgende keer gebruik maken de diensten van 247 parking.
22-09-2011   |   Van der Meijden   |   8 dagen
Reserveren: 10        Prijs/kwaliteit: 10        Service: 10        Algemeen: 10
In 1 woord geweldig!!! Na eerst telefonisch info te hebben gehad heb ik via de site gereserveerd, binnen een uur had ik een mail terug. Later toen me vluchttijden bekend waren dat ook via de site veranderd en weer binnen uur een mail terug. Dag van vertrek waren wij wat te vroeg maar binnen 5 minuten was de medewerker er en bracht ons binnen 10 minuten naar Schiphol. Ook tijdens onze terugkomst een snelle service. Onze vlucht was vervroegd maar binnen 10 minuten was de pendelbus er en die bracht ons weer naar onze auto, die keurig netjes stond geparkeerd. Wij gaan zeker van deze service meer gebruik maken!!!!
22-09-2011   |   Miranda   |   14 dagen
Reserveren: 9        Prijs/kwaliteit: 9        Service: 10        Algemeen: 9
Het is al weer even geleden, nl. in mei. Prima service, alleen in het donker 's ochtends vroeg was de parkeerplaats niet zo makkelijk te vinden. Mbv de mobiele telefoon toch gevonden.
22-09-2011   |   J.J. van Waardenburg   |   8 dagen
Reserveren: 9        Prijs/kwaliteit: 9        Service: 9        Algemeen: 9
Goede service op tijd en het ophalen was ook perfect. Top. Wij reserveren zeker nog eens bij jullie
22-09-2011   |   W. van Liempt   |   7 dagen
Reserveren: 8        Prijs/kwaliteit: 8        Service: 9        Algemeen: 8
Prima service; perfecte timings; vriendelijke chauffeur; zeer correcte afhandeling betaling; voor herhaling vatbaar bij volgende reis vanaf Schiphol
22-09-2011   |   Geert Adriaens   |   19 dagen
Reserveren: 7        Prijs/kwaliteit: 9        Service: 9        Algemeen: 9
Via routeplanner keurig naar parking geleid, 02:30 u 's nachts. Na het bellen van het mobiele nr. dat we hadden gekregen, stond de taxi 50 meter verder al klaar. Koffers overgeladen en direct richting Schiphol. Zo snel zijn we nog nooit van de parkeerplaats naar Schiphol gekomen. De chauffeur hielp ons uitermate vriendelijk en beleefd! Volgende keer weer parkeren bij 24:7Parking, super.
22-09-2011   |   Fam. Aberson   |   8 dagen
Reserveren: 10        Prijs/kwaliteit: 10        Service: 10        Algemeen: 10
Het was prima geregeld. Allen konden we het eerst niet vinden.
22-09-2011   |   Hennie de Boer   |   14 dagen
Reserveren: 10        Prijs/kwaliteit: 10        Service: 10        Algemeen: 10
Uitstekende service. Snel, vriendelijk en prima verzorgd! Aanrader voor iedereen.
22-09-2011   |   Meijer   |   8 dagen
Reserveren: 9        Prijs/kwaliteit: 8        Service: 9        Algemeen: 9
Vriendelijke chauffeurs, houden je goed op de hoogte, keurig op tijd. Kortom, als we weer vliegen, bellen we jullie
22-09-2011   |   Reddingius   |   15 dagen
Reserveren: 9        Prijs/kwaliteit: 7        Service: 8        Algemeen: 8
Prima service, onze vertrektijd van Schiphol veranderde op het laatste moment, geen probleem werd goed op geanticipeerd. Alles netjes op tijd afgehandeld. Eén tip laat de klant van te voren weten dat zijn wagen bij terugkomst op een andere plek staat dan het oorspronkelijke inleveradres. De volgende keer zal ik weer bij 24/7 parking reserveren!!!
22-09-2011   |   Fam. Pieters   |   15 dagen
Reserveren: 10        Prijs/kwaliteit: 9        Service: 10        Algemeen: 10
Goede service. Deze mensen doen er alles aan om het voor de klant in orde te maken.
22-09-2011   |   W.J. Hoedjes   |   14 dagen
Reserveren: 10        Prijs/kwaliteit: 9        Service: 10        Algemeen: 10
Afspraken via internet met Jasper. veel gevraag van mijn kant i.v.m slechte ervaring ander bedrijf, ondanks mijn gezeur bleef Jasper toch vriendelijk en gaf goede informatie. Konden wegens wegwerkzaamheden bedrijf niet vinden,tel er naar toe geloodst.We waren overal op tijd ,ook op de terugweg. werden zelfs in turkeye gebeld over onze terug vlucht dat die gewijzigd was. Even gebeld na de landing maar stonden al voor de deur. Bedankt, volgende keer weer met 247 parking. p.s ontzettend vriendelijke eigenaren/personeel ? waren alle bedrijven maar zo. Succes in de toekomst , en tot de volgende keer.
22-09-2011   |   U.von Kriegenbergh (Nuenen)   |   12 dagen
Reserveren: 10        Prijs/kwaliteit: 10        Service: 10        Algemeen: 10
Prima service!
22-09-2011   |   Aldert Zomer   |   7 dagen
Reserveren: 10        Prijs/kwaliteit: 9        Service: 9        Algemeen: 9
Prima geregeld. Zeer vriendelijke man die ons heeft gebracht en gehaald. Wij zullen zeker ook de volgende keer gebruik maken van deze dienst.
22-09-2011   |   Ben en mary bartels   |   8 dagen
Reserveren: 9        Prijs/kwaliteit: 9        Service: 9        Algemeen: 9
Alles perfect geregeld, van begin tot eind. Chauffeur was perfect op tijd, we werden geholpen met koffers tillen. Er werd ons zelfs een kinderstoel aangeboden om onze kleine te vervoeren. Kortom perfecte service voor weinig geld en zeker voor herhaling vatbaar.
22-09-2011   |   Fam. Dahri   |   8 dagen
Reserveren: 10        Prijs/kwaliteit: 10        Service: 10        Algemeen: 10
Ook voor ons 1ste keer, volgende keer weer, belden ons om te vragen of we al onderweg waren (ja, dus niet verslapen gelukkig) En op afgesproken tijdstip stonden ze ons op te wachten, ook bij het ophalen konden we zo vanaf de bagageband naar de shuttlebus lopen. Vliegtuig had vertraging gehad, maar was geen probleem voor ze.
22-09-2011   |   Fam Buining   |   15 dagen
Reserveren: 8        Prijs/kwaliteit: 8        Service: 7        Algemeen: 7
Alles ging goed en in een rap tempo. Wel moesten we onze autosleuteltjes afgeven om de auto op een andere terrein te laten parkeren dan dat waar wij hem brachten. Dit zou niet zo zijn, en dit willen wij een volgende keer ook niet meer, dus wij zullen waarschijnlijk geen gebruik meer van deze service maken.
22-09-2011   |   Van de Steeg   |   8 dagen
Reserveren: 8        Prijs/kwaliteit: 9        Service: 9        Algemeen: 10
was perfect geregeld zeer tevreden
22-09-2011   |   Prins   |   14 dagen
Reserveren: 7        Prijs/kwaliteit: 7        Service: 8        Algemeen: 8
Keurige afhanding, aardig personeel.
22-09-2011   |   J. hooghiem   |   14 dagen
Reserveren: 10        Prijs/kwaliteit: 10        Service: 10        Algemeen: 10
Super! We werden gebeld door 247 omdat we te laat waren door files, en konden door jullie geduld en tips nog net ons vliegtuig halen. Op terugweg werden we midden in de nacht keurig op tijd opgepikt en snel bij onze auto afgezet. Een perfect begin en einde van onze vakantie!
22-09-2011   |   Jet B.   |   8 dagen
Reserveren: 10        Prijs/kwaliteit: 9        Service: 10        Algemeen: 10
Superservice, vriendelijk personeel. Op de terugweg stonden ze al te wachten op ons, hadden zelf de vluchtinformatie gevolgd. We waren vlotter bij de auto dan bij parkeren op P3. Zeker voor herhaling vatbaar!
22-09-2011   |   Ronald van Til   |   9 dagen
Reserveren: 9        Prijs/kwaliteit: 10        Service: 10        Algemeen: 10
Prima service! Supervriendelijke mensen en zeer behulpzaam! Geen 'gedoe' met langparkeren-bussen etc. Zeker met kinderen, erg prettig. Zeer goede prijs/kwaliteitverhouding. Volgende keer zeker weer!
22-09-2011   |   Christel   |   8 dagen
Reserveren: 10        Prijs/kwaliteit: 9        Service: 10        Algemeen: 10
Superservice, vriendelijk personeel. Op de terugweg stonden ze al te wachten op ons, hadden zelf de vluchtinformatie gevolgd. We waren vlotter bij de auto dan bij parkeren op P3. Zeker voor herhaling vatbaar!
22-09-2011   |   Ronald van Til   |   9 dagen
Reserveren: 9        Prijs/kwaliteit: 9        Service: 9        Algemeen: 9
Alles precies volgens afspraak. Busje stond al te wachten Volgende keer weer 247Parking voor ons.Familie vd Veen
22-09-2011   |   R vd Veen   |   7 dagen
Reserveren: 9        Prijs/kwaliteit: 9        Service: 10        Algemeen: 9
Wij konden het ondanks het navigatiesysteem niet vinden. Stonden op een industrieterrein midden in de nacht. Gebeld en binnen no time was de chauffeur aanwezig om ons op te halen. Klasse. Alles keurig op tijd. Bij terugkomst konden we niet starten, ook weer keurig verholpen met een startkabel, die hij eerst nog thuis moest ophalen. Service dus perfect. Mocht het nodig zijn, dan de volgende keer weer bij dit bedrijf.
22-09-2011   |   Familie eulderink   |   7 dagen
Reserveren: 10        Prijs/kwaliteit: 9        Service: 10        Algemeen: 9
We hebben voor het eerst gebruik gemaakt van Schiphol Parkeren, in deze bij 24/7. Prima bevallen, geen op en of aanmerkingen, keurig netjes!
21-09-2011   |   Manuel Sterk   |   14 dagen
Reserveren: 10        Prijs/kwaliteit: 10        Service: 10        Algemeen: 10
Super Ons zullen ze zeker weer zien. Na parkeren waren we binnen 10 min op schiphol incl. betalen koffers overpakken sleutels overhandigen perfect. Terugreis 1.5uur vertraging Niks over gehoord over extra kosten ofzo. Voor ons de eerste x maar er komt zeker nog een x vr gr andre en joreen van de ford connect!!
15-09-2011   |   Adre de Boer   |   10 dagen
Reserveren: 9        Prijs/kwaliteit: 9        Service: 10        Algemeen: 9
Zeker aan te bevelen. Eerste ervaring met dit bedrijf. Prima service, betrouwbaar en correct. Gedreven jongemannen met een duidelijke visie! Mooi op tijd. Handig bij terugkomst, bellen wanneer je bij de bagageband bent. Je komt buiten en de taxi staat voor en in mum van tijd ben je weer bij de auto. Super, als we weer gaan vliegen dan weten we jullie te vinden! Veel succes met de voortzetting van jullie bedrijf! Familie Moes.
08-09-2011   |   Fam. Moes   |   8 dagen
Reserveren: 8        Prijs/kwaliteit: 7        Service: 8        Algemeen: 8
Echt een aanrader volgende keer weer
18-08-2011   |   Vink   |   10 dagen
Reserveren: 8        Prijs/kwaliteit: 9        Service: 9        Algemeen: 8
Echt een aanrader . volgende keer zeker weer . Precies optijd heen en terug was auto er zelfs al voor dat wij gebeld hadden TOP. gr Emiel en Petra
15-08-2011   |   E.C v Rutten   |   11 dagen
Reserveren: 8        Prijs/kwaliteit: 7        Service: 5        Algemeen: 6
top maar jongens volgende keer wel op tijd he..
21-07-2011   |   Ivan   |   18 dagen
Reserveren: 10        Prijs/kwaliteit: 10        Service: 10        Algemeen: 10
Helemaal goed! Zeer snel en zeer klantvriendelijk!
20-07-2011   |   Fam Vis   |   12 dagen
Reserveren: 9        Prijs/kwaliteit: 10        Service: 10        Algemeen: 10
Onze eerste ervaring met auto parkeren bij een parkeerplaats in de buurt van schiphol. 247 is ons heel erg goed bevallen. Bij terugkomst bleek onze achterband leeg gelopen te zijn, en nu bleek dat er het reservewiel er al op zat, zonder kosten, dus in plaats van eerst de band te verwisselen, konden we zo naar huis rijden, SUPER! Nergens op hoeven te wachten, dus zeker aan te bevelen. fam. ter Haar
18-07-2011   |   Ter Haar   |   9 dagen
Reserveren: 10        Prijs/kwaliteit: 9        Service: 10        Algemeen: 9
geweldige service voor een relatief vriendelijke prijs. Je hebt er geen omkijken meer naar; nauwelijks geland of al een telefooontje of je goed geland ben en dat ze onderweg zijn. Super!!
05-07-2011   |   Jelle van der Wal   |   14 dagen
Reserveren: 10        Prijs/kwaliteit: 9        Service: 8        Algemeen: 9
Ook wij hebben voor het eerst kennis gemaakt met 247 Parking. De heenreis ging voortreffelijk en werden vriendelijk ontvangen. Toen we terug kwamen om 23.45 uur moesten we 2 x het antwoordapparaat inspreken en dat geeft wel een beetje een vervelend gevoel. Daarna werden we terug gebeld en na 10 min.opgehaald van Schiphol. (Tip: Is een telefoondienst misschien een oplossing?). Verder kan ik iedereen aanraden om bij 247 Parking te boeken. Bedankt en tot een volgende keer, fam. Maring
20-06-2011   |   W.maring   |   12 dagen
Reserveren: 10        Prijs/kwaliteit: 9        Service: 10        Algemeen: 10
Wij hebben voor het eerst kennnis gemaakt met 247 Parking. De heenreis werd de auto opgehaald door een zeer vriendeljke man. Toen we terugkwamen stond onze auto weer netjes op Schiphol. Service, vriendelijkheid is gewoon fantastish. Wij komen nooit meer met een taxi naar Schiphol. Wij maken gebruik van 247 Parking. Ik zou het iedereen aanraden. Bedankt Fam Toet
09-06-2011   |   Toet Willem   |   9 dagen
Reserveren: 9        Prijs/kwaliteit: 9        Service: 10        Algemeen: 9
Wij zijn ontzettend tevreden over dit leuke enthousiaste team. Perfect geregeld en precies op tijd!!! En bovendien hartstikke vriendelijk :) Hier gaan we vaker gebruik van maken. Aanrader!!! Mvg, Fam. Reitsma
01-06-2011   |   Fam. Reitsma   |   10 dagen
Reserveren: 9        Prijs/kwaliteit: 7        Service: 10        Algemeen: 7
Voortreffelijke service, ook bij een vertraagde terugkomst. Auto perfect schoongemaakt, en dat was hard nodig! Tarief zeer acceptabel. Ik adviseer het iedereen.
19-05-2011   |   P. de Vries   |   9 dagen
Reserveren: 9        Prijs/kwaliteit: 9        Service: 9        Algemeen: 9
Leuke jonge onderneming, enthousiaste mensen, weten wat service verlenen en klantvriendelijkheid inhoudt! Kom zeker weer terug. Dank jullie wel en succes met de onderneming.
09-05-2011   |   T.Sluijs   |   10 dagen
Reserveren: 9        Prijs/kwaliteit: 9        Service: 10        Algemeen: 9
Wij zijn heel erg tevreden en waren verrast over de extra service, volgende keer komen wij zeker weer terug, gr Fam. Kroon
06-05-2011   |   J. Kroon   |   10 dagen
Reserveren: 9        Prijs/kwaliteit: 9        Service: 9        Algemeen: 9
Parking247 is ons ontzettend goed bevallen. Om 05.00 's-ochtends stond een van de werknemers bij de vertrekhal klaar om de auto en autosleutel in ontvangst te nemen. Koffer eruit en papieren doorgenomen. Bij aankomst even bellen en zodra we buiten kwamen stonden er twee enthousiaste klantvriendelijke mensen klaar met onze auto. Prettige bijkomstigheid was dat het in Nederland erg koud was en de auto inmiddels verwarmd, heerlijk. We maken van deze service vast vaker gebruik. Bedankt. vr. gr.
20-04-2011   |   Fam. Prein   |   6 dagen
Reserveren: 8        Prijs/kwaliteit: 9        Service: 9        Algemeen: 9
Via de vergelijkingssite zijn wij op de website van 247 Parking terechtgekomen. De website van 247 Parking ziet er professioneel en verzorgd uit. Een leuke bijkomstigheid (verrassing) was dat er bovenop de al relatief mooie aanbieding ook nog eens 10% extra korting gegeven werd. Daarmee kwamen ze ook nog eens als goedkoopste uit de bus. Het invullen van de tijden in het formulier heeft bij 247 Parking wat verwarring opgeleverd, waardoor wij meerdere keren zijn gebeld. Dat kwam een beetje onprofessioneel over. (vandaar een 8 ipv een 9) Bij aankomst was de weg naar het parkeerterrein niet goed geasfalteerd, waardoor je erg moest opletten. Bij terugkomst was de weg overigens wel netjes geasfalteerd. Totaal hebben we zeker 10 minuten in de auto gezeten, voordat we bij de vertrekhal aankwamen. Bij terugkomst konden we meteen instappen in de shuttlebus. Het zijn enthousiaste mensen die klantgericht zijn.
12-04-2011   |   Koenen   |   8 dagen
Reserveren: 8        Prijs/kwaliteit: 9        Service: 9        Algemeen: 9
wij hebben onze auto bij Parking 247 neergezet zoals afgesproken een kwartier van te voren gebeld toen we aankwamen stonden ze ons al op te wachten de koffers werden overgezet en tien minuten later waren we op Schiphol. Bij terugkomst weer gebeld en ze stonden ons alweer op te wachten. Netjes en snel naar de auto gebracht die zo als was afgesproken overdekt geparkeerd stond. Als ze deze service blijven geven hebben ze er een vaste klant bij. Groetjes Tonny en Hetthy Maat
06-04-2011   |   Fam. Maat   |   12 dagen
Reserveren: 9        Prijs/kwaliteit: 9        Service: 9        Algemeen: 9
247Parking is ons zeer goed bevallen, auto wordt achter hekken geplaatst alles precies op tijd zoals afgesproken, direct gebracht naar de hoofdingang Schiphol. koffers werden geplaatst op trolley, na terugkomst, na het halen van de koffers, gebeld met 247parking, deze stonden binnen 5 minuten ons op te wachten. koffers werden ingeladen, gebracht naar de auto, we werden geholpen koffers te plaatsen in onze auto. alles ging zeer correct en lekker vlot. Jasper bedankt. vr, gr, Henk en Jacqueline (Muntendam)
29-03-2011   |   Henk in 't Hout   |   15 dagen
Reserveren: 9        Prijs/kwaliteit: 9        Service: 9        Algemeen: 8
Shuttle geparkeerd, goede parkeerlocatie, veilig achter een hek, gaf mij een goed gevoel. Correcte shuttle naar de luchthaven en niet te vergeten; een zeer concurrerende prijs. Afhandeling was klantvriendelijk. vr.gr. G.v.d. Voort
12-02-2011   |   G. v.d. Voort   |   5 dagen


Vertel je persoonlijke ervaring over
Reserveren Prijs/kwaliteit
Service Algemeen
Naam
e-mail
Aantal dagen gereserveerd
Beoordeling

Nieuwsbrief

De nieuwsbrief is een verzameling van nieuws, aanbiedingen, prijs aanpassingen en kortingscodes. Alles dat u wilt weten om in de toekomst uw auto voordelig te kunnen parkeren.